1972 İstanbul doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Fenerbahçe Lisesi'ni bitirdikten sonra, 1992 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nü kazandı. 2. yılında bursunun sona ermesi ile birlikte Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. 1997 yılında mezun olduktan sonra, Eskişehir Arçelik'te İnsan Kaynakları departmanında iş yaşamına başladı. İnsan kaynakları alanında birçok proje çalışmasının yanında, 6 Sigma Proje Liderliği ve TPM Training Piller Lider görevlerinde de yer aldı.

2001 yılında, mezun olduğu fakültede Ekonomi Politikaları Yüksek Lisans programını tamamladı.

2006 Mayıs ayı itibarıyla CSA Holding bünyesinde İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonunda göreve başladı. Ocak 2008 tarihinde Holding şirketlerinden Dentaş Ambalaj ve Kağıt San. A.Ş. kadrosuna geçerek aynı pozisyon ve görevde devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yenilenmek İçin Farkındalık

Çalışma Konumuz : Teknik ve davranışsal açılardan çalışanlarımızın ezber bozmasını sağlamak ve düşünce yapılarını yenilemek.

Geçmişten günümüze birçok süreç işleyişleri şirketlerimizde doğru olarak kabul edilmekte ve alışkanlıklarımızın da etkisi ile bu yapı süregelmektedir. Yaptığımız çalışma ile çalışanlarımızın hem davranışsal hem de teknik yeterliliklerinde değişimi ve yeniliği sağlamak istedik. Bunun için kalite ve davranış araçlarından yararlandık. En önemlisi bunları yaparken hem kendimiz hem de çalışanlarımız aynı inanca sahip oldu. Değişimi ve yeniliği istiyorduk. Burada en önemli destekçimiz genel müdürümüz oldu ve üst yönetimin koşulsuz desteği ile bu yenilenme başladı.

İlk uygulama, seçme-yerleştirme süreç adımının tekrar gözden geçirilmesi oldu. 40 Kişi ile görüşüp 1 kişinin istihdam edilmesini sağladık. Satış ekibinin oryantasyon sürecini tekrar ele alarak yeni düzenlemeler yaptık. Klasik olarak yapılan sürece yeni yaklaşımlar getirmek istedik. Ürün yeknik bilgisi ve diğer süreç bilgileri verildikten sonra çalışanlarımızın 2 hafta kadar üretimde makine makine çalışması sağlandı.

Mavi Yakalı çalışanlarımızın makinelerini daha verimli çalıştırabilmeleri için makinelerini daha iyi tanımlarını ve bakıma yardımcı olabilme becerilerini kazandırmayı hedefledik. Temel Elektrik, temel yağlama, pnömatik, hidrolik, 5S ve Kaizen eğitimleri verildi. Bu çalışmaların başlangıcında pilot tezgahlar seçilerek sürecin adım adım iyileştirme adımları takip edilmeye başlandı.

Satış Ekibinin ezber bozması ve davranışsal değişikleri sağlamak adına organize ettiğimiz eğitimlerle;

Kendini Tanımak ve Farkındalık Yaratmak
İş Yaşamının Dengesi
Sorumluluk Anlayışı
Zihin ve Beden Uyumu
Empati eğitimleri ile
farklı bakış açıları kazanmaları sağlandı.